Protectia muncii Turnu Magurele

   Conform prezentei legi de protectia muncii, intervalul dintre doua instruiri in protectia muncii periodice a angajatilor din orasul Turnu Magurele, judetul Teleorman nu va fi mai mare de 6 luni si se va raporta la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Teleorman.

   Pentru personalul tehnico-administrativ intervalul dintre doua instruiri in protectia muncii periodice va fi de cel mult 12 luni si se va raporta la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Teleorman..

   Verificarea instruirii in protectia muncii periodice se face de catre seful ierarhic al celui care efectueaza instruirea in protectia muncii si prin sondaj de catre angajator/lucratorul desemnat/serviciul intern de protectia muncii si prevenire si protectie/serviciile externe de protectia muncii si prevenire, care vor semna fisele de protectia muncii ale lucratorilor, confirmand astfel ca instruirea a fost facuta corespunzator.

   Conform normelor de protectia muncii, instruirea periodica se va completa in mod obligatoriu si cu demonstratii practice.

 

   Protectia Muncii Turnu Magurele, judetul Teleorman sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.