Protectia muncii Targu Mures

   Serviciile externe de prevenire si aplicare a normelor de protectia muncii pentru toti angajatorii si intreprinderile orasului Targu Mures, judetul Mures au obligatia sa puna la dispozitia beneficiarilor de servicii informatiile prevazute in prezenta lege de protectia muncii din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 49/2009 privind libertatea de stabilire a prestatorilor de servicii si libertatea de a furniza servicii in Romania, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 68/2010.

   Serviciul extern de prevenire si aplicare a normelor de protectia muncii trebuie sa intocmeasca un raport de activitate semestrial in fisa de protectia muncii, potrivit modelului prevazut in legea de protectia muncii si sa il trimita la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Mures.

 

   Protectia Muncii Targu Mures, judetul Mures sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.