Protectia muncii Targu Carbunesti

  Repunerea in functiune a echipamentelor de protectia muncii, instalatiilor, masinilor si utilajelor anterior eliminarii tuturor deficientelor pentru care s-a dispus oprirea acestora conform normelor de protectia muncii constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda si se consemneaza la inspectorii de protectia muncii Targu Carbunest.

  Daca faptele prin care nu se iau masurile necesare conforme cu normele de protectia muncii de prevenire a accidentelor si pericolelor in munca sunt savarsite din culpa, minimul si maximul special al pedepsei se reduc la jumatate potrivit prezentei legi de protectia muncii.

  Constituie contraventii faptele savarsite de persoanele juridice si persoanele fizice, aflate in una dintre situatiile prevazute de prezenta lege de protectia muncii, daca nu au fost comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni.

 

  Protectia Muncii Targu Carbunesti, judetul Gorj sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed