Protectia muncii Rosiori de Vede

   Instruirea periodica se face tuturor lucratorilor orasului Rosiori de Vede, judetul Teleorman prevazuti in fisa de protectia muncii si are drept scop reimprospatarea si actualizarea cunostintelor in protectia muncii si sanatatii in munca.

   Instruirea periodica se efectueaza, in conformitate cu legea de protectia muncii, de catre conducatorul locului de munca si se consemneaza la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Teleorman.

   Conform prevederilor din normele de protectia muncii, durata instruirii in protectia muncii periodice, intervalul dintre doua instruiri in protectia muncii si periodicitatea verificarii instruirii in protectia muncii vor fi stabilite prin instructiuni proprii, in functie de conditiile locului de munca si/sau postului de lucru.

 

   Protectia Muncii Rosiori de Vede, judetul Teleorman sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed