Protectia muncii Popesti-Leordeni

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Popesti-Leordeni (PSI Popesti-Leordeni) securitate si sanatate in munca Popesti-Leordeni, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

Protectia muncii este un cod de norme si proceduri care au ca scop protejarea santatii lucratorilor. Pe langa acest lucru se doreste si crearea unui mediu sanatos si profesional de munca, in care securitatea si sanatatea lucratorilor sa fie protejata. Este important ca atat angajatorul cat si lucratorii sa cunoasca aceste norme deoarece astfel scade posibilitatea producerii unui accident la locul de munca.

in calitate de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Popesti-Leordeni aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

 

De ce Reliable Solutions Group Popesti-Leordeni?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii..

Activitatile de Protectia muncii in munca Popesti-Leordeni (PSI Popesti-Leordeni) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.