Protectia muncii Pantelimon

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Pantelimon (PSI Panetelimon), securitate si sanatate in munca Pantelimon, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

Protectia muncii este un cod de reglementari si norme care urmaresc crearea unui mediu sanatos si profesional de munca, unde securitatea si sanatatea lucratorilor este protejata. Este important ca atat angajatorul cat si lucratorii sa cunoasca aceste norme, pentru ca astfel scade riscul producerii unui accident la locul de munca.

Din punct de vedere legal, aflandu-va in postura de angajator aveti obligatia de a proteja securitatea lucratorilor la locul de munca.

Necunoasterea sau nerespectarea acestor norme pot avea consecinte grave, un accident la locul de munca se poate produce iar vietile lucratorilor pot fi puse in pericol. In cazul in care unul dintre lucratori are nevoie de ingrijiri medicale, angajatorul este cel care suporta costurile acestora. Iar in cazul unui control din partea organelor abilitate, riscati sa primiti amenzi care va pot pune afacerea in pericol.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Pantelimon aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

De ce Reliable Solutions Group Pantelimon?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii..

Activitatile de Protectia muncii in munca Pantelimon (PSI Pantelimon) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.