Protectia muncii Otopeni

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Otopeni (PSI Otopeni) securitate si sanatate in munca Otopeni, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, prin lege de protectia muncii, este autoritatea competenta in domeniul stabilirii normelor de protectia muncii si a securitatii si sanatatii in munca.

Principalele atributii ale Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei in stabilirea normelor de protectia muncii sunt urmatoarele:

  • pune la punct politica si strategia nationala in domeniul normelor de protectia muncii si sanatatii in munca, in colaborare cu Ministerul Sanatatii Publice si prin consultarea cu alte institutii cu atributii in domeniul din fisa de protectia muncii;
  • construieste proiecte de acte normative, conforme normelor de protectia muncii, in vederea implementarii unitare a strategiei nationale si a acquis-ului comunitar din domeniu;

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Otopeni aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

De ce Reliable Solutions Group Otopeni?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii..

Activitatile de Protectia muncii in munca Otopeni (PSI Otopeni) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.