Protectia muncii Motru

  Inregistrarea bolilor profesionale se face, conform prezentei legi de protectia muncii, in baza procesului-verbal de cercetare si a fisei de protectia muncii, de catre persoana juridica si de persoana fizica la care s-a produs imbolnavirea si se comunica la inspectorii de protectia muncii de la Inspectoratul Teritorial de Munca Motru.

  Bolile profesionale inregistrate in fisa de protectia muncii de persoana juridica si de persoana fizica se raporteaza la inspectoratul de politie sanitara si medicina preventiva al judetului, respectiv al municipiului Bucuresti si la inspectorii de protectia muncii Motru.

  Incalcarea dispozitiilor legale privitoare la normele de protectia muncii atrage raspunderea disciplinara, administrativa, materiala, civila sau penala, dupa caz, potrivit legii de protectia muncii in vigoare.

 

Protectia Muncii Motru, judetul Gorj sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.