Protectia muncii Marasesti

   Angajatorii din orasul Marasesti, judetul Vrancea vor tine evidenta accidentelor de munca, in conformitate cu prezenta lege de protectia muncii, in:

- Registrul unic de evidenta a accidentatilor in munca, conform modelului prevazut in fisa de protectia muncii;

- Registrul unic de evidenta a incidentelor periculoase, conform modelului prevazut in fisa de protectia muncii;

- Registrul unic de evidenta a accidentelor usoare, conform modelului prevazut in normele de protectia muncii;

- Registrul unic de evidenta a accidentatilor in munca ce au ca urmare incapacitate de munca mai mare de 3 zile de lucru, conform modelului prevazut in normele de protectia muncii.

   Conform legii de protectia muncii, in registrul unic de evidenta a accidentatilor in munca ce au ca urmare incapacitate de munca mai mare de 3 zile de lucru, se va tine evidenta accidentatilor in munca pentru care perioada de incapacitate temporara de munca este de minimum 4 zile de lucru, fara a lua in calcul ziua producerii accidentului.

   Registrele de evidenta a accidentelor de munca trebuie sa fie actualizate in conformitate cu prevederile din fisa de protectia muncii si transmise periodic la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Vrancea.

 

   Protectia Muncii Marasesti, judetul Vrancea sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.