Protectia muncii Isaccea

   Potrivit prezentei legi de protectia muncii, cercetarea accidentelor de munca a tuturor lucratorilor si intreprinderilor din orasul Isaccea, judetul Tulcea are ca scop stabilirea imprejurarilor si a cauzelor care au condus la producerea acestora, a normelor de protectia muncii incalcate, a raspunderilor si a masurilor de protectia muncii ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare si, respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului.

   Cercetarea accidentului de munca se face imediat, in conformitate cu prevederile din fisa de protectia muncii si se comunica inspectorilor de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Tulcea.

  Conform normelor de protectia muncii, cercetarea accidentelor de munca a tuturor lucratorilor si intreprinderilor din orasul Isaccea, judetul Tulcea  care produc incapacitate temporara de munca se efectueaza de catre angajatorul la care s-a produs evenimentul.

 

   Protectia Muncii Isaccea, judetul Tulcea sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed