Protectia muncii Gataia

   Potrivit prezentei legi de protectia muncii, evidenta zonelor cu risc ridicat si specific prevazuta in fisa de protectia muncii trebuie sa contina nominalizarea si localizarea acestor zone in cadrul intreprinderii si/sau unitatii din orasul Gataia, judetul Timis si masurile de protectia muncii stabilite in urma evaluarii riscurilor pentru aceste zone.

   Angajatorii orasului Gataia, judetul Timis trebuie sa aduca la cunostinta tuturor lucratorilor, in conformitate cu normele de protectia muncii, care sunt zonele cu risc ridicat si specific si sa le raporteze in fisa de protectia muncii si la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Timis.

   Conform normelor de protectia muncii, angajatorii din orasul Gataia, judetul Timis trebuie sa aduca la cunostinta conducatorilor locurilor de munca si lucratorilor care isi desfasoara activitatea in zonele cu risc ridicat si specific masurile de protectia muncii stabilite in urma evaluarii riscurilor.

   Actiunile pentru realizarea masurilor de protectia muncii stabilite in urma evaluarii riscurilor pentru zonele cu risc ridicat si specific constituie o prioritate in cadrul planului de protectia muncii si prevenire.

 

   Protectia Muncii Gataia, judetul Timis sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.