Protectia muncii Chitila

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Chitila (PSI Chitila) Securitate si sanatate in munca Chitila, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

Protectia muncii urmareste crearea unui mediu sanatos si profesional de munca, in care securitatea si sanatatea lucratorilor sa fie protejata. PSI este un cod de norme si proceduri al caror scop este protejarea sanatatii lucratorilor la locul de munca. Necunoasterea sau nerespectarea acestora, au consecinte. Amenzile pe care riscati sa le primiti sunt uriase si va pot pune afacerea in pericol.

Se incadreaza, prin lege de protectia muncii, ca fiind contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei neprezentarea de catre serviciile externe a raportului semestrial de activitate potrivit fisei de protectia muncii.

Sanctiunile contraventionale, conform legilor de protectia muncii aflate in vigoare, se aplica angajatorilor dupa caz, atat de catre inspectorii de protectia muncii din instituiile teritoriale cat si de catre inspectorii sanitari din cadrul Ministerului Sanatatii Publice si al unitatilor subordonate conform normelor de protectia muncii.

In caz de constatare a unei situatii deosebit de grave, inspectorii de protectia muncii vor sesiza de indata organele de urmarire penala competente, potrivit legii de protectia muncii.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Chitila aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

De ce Reliable Solutions Group Chitila?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii..

Activitatile de Protectia muncii in munca Chitila (PSI Chitila) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.