Protectia muncii Bumbesti-Jiu

  Potrivit actualei legi de protectia muncii cercetarea cauzelor imbolnavirilor profesionale, in vederea confirmarii sau infirmarii lor, precum si stabilirea de norme de protectia muncii pentru prevenirea altor imbolnaviri din aceleasi cauze se fac de inspectoratul de politie sanitara si medicina preventiva al judetului, respectiv al municipiului Bucuresti, impreuna cu inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca.

  Rezultatul cercetarii bolii profesionale se consemneaza in fisa de protectia muncii si intr-un proces-verbal care va cuprinde elementele care au incalcat normele de protectia muncii si care au avut ca rezultat boala de munca respectiva.

  Conform normelor de protectia muncii, intoxicatia acuta profesionala se declara, se cerceteaza si se inregistreaza atat ca boala profesionala, cat si ca accident de munca.

 

Protectia Muncii Bumbesti-Jiu, judetul Gorj sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.