Protectia muncii Bragadiru

 

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Bragadiru (PSI Bragadiru) securitate si sanatate in munca Bragadiru, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

Protectia muncii, este un cod de norme si proceduri al caror scop este acela de a implementa si mentine un mediu de munca profesional si sanatos la cel mai inalt grad. Dar mai important decat atat urmareste protejarea sanatatii si securitatii lucratorilor la locul de munca.

Din punct de vedere legal, dumneavoastra aflat in postura de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Din punct de vedere financiar, in cazul unui control, pentru nerespectarea acestor reglementari puteti primi amenzi uriase, din cauza carora va puteti pierde afacerea. Mai mult decat atat in cazul producerii unui accident la locul de munca, dumneavastra suportati costurile ingrijirilor medicale.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Bragadiru aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

De ce Reliable Solutions Group Bragadiru?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Protectia muncii in munca Bragadiru (PSI Bragadiru) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.