Protectia Muncii Magurele

RSG va ofera servicii de Protectia muncii Magurele (PSI Magurele), securitate si sanatate in munca Magurele, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0740195951

Protectia muncii, urmareste crearea unui mediu sanatos si profesional de munca, unde securitatea si sanatatea lucratorilor este protejata. PSI este un cod de norme si reglementari,  prin intermediul carora atat angajatorii cat si lucratorii isi cunosc responsabilitatile si le onoreaza, astfel scazand posibilitatea producerii unui accident la locul de munca. Necunoasterea sau nerespectarea acestora, au consecinte. in cazul unui control din partea organelor abilitate puteti primi amenzi care va pot pune in periicol afacerea.

Contravenientul poate achita, conform prezentei legi de protectia muncii aflate in vigoare, pe loc sau in termen de cel mult 48 de ore de la data incheierii procesului-verbal din fisa de protectia muncii ori, dupa caz, de la data comunicarii acestuia jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, corespunzator faptei de incalcare a normelor de protectia muncii pentru care ati fost sanctionat, inspectorul de protectia muncii facand mentiune despre aceasta posibilitate in procesul-verbal.

Angajatorii raspund patrimonial, potrivit legii de protectia muncii, pentru prejudiciile cauzate victimelor accidentelor de munca sau bolilor profesionale, in masura in care daunele prin incalcarea normelor de protectia muncii nu sunt acoperite integral prin prestatiile asigurarilor sociale de stat.

Cere oferta personalizata de Protectia muncii Magurele aici: contact@protectiamuncii-protectiamuncii.ro

De ce Reliable Solutions Group Magurele?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii..

Activitatile de Protectia muncii in munca Magurele (PSI Magurele) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de PSI, SSM si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.