Protectia muncii Vrancea

   Pentru unele situatii neprevazute in prezentele norme de protectia muncii, cu privire la inregistrarea accidentelor de munca, inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Vrancea sau Inspectia Muncii va stabili modul de inregistrare a accidentului in cauza.

   Conform legii de protectia muncii, disparitia unei persoane in conditiile unui accident de munca si in imprejurari care indreptatesc presupunerea decesului acesteia se inregistreaza ca accident mortal, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii judecatoresti, potrivit prevederilor din fisa de protectia muncii, prin care este declarat decesul.

   Data producerii accidentului de munca mortal, prevazut in aliniatul de mai sus, este data inscrisa in hotararea judecatoreasca ca fiind data decesului si se va comunica la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Vrancea.

   Angajatorii din judetul Vrancea la care a fost angajata persoana disparuta va comunica, imediat, numarul si data hotararii judecatoresti la inspectorii de protectia muncii de la inspectoratul teritorial de munca de pe langa judetul Vrancea.

 

   Protectia Muncii judetul Vrancea sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile de protectia muncii necesare tuturor angajatorilor si intreprinderilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed