Protectia muncii Bihor

Prin lege protectia muncii  reprezinta azi un domeniu multidisciplinar (tehnic si stiintific)  asigurat de catre specialisti, formati conform legilor in a caror preocupare de baza este gasirea celor mai adecvate solutii de proiectare  si exploatare a sistemelor de munca in conditii de siguranta.

Normele de protectia muncii bine asigurate, imbunatatirea conditiilor de munca, sunt posibile numai prin evaluarea (cuantificarea) conditiilor concrete existente in sistemul de munca analizat, adica evaluarea, autoevaluarea in fisa de protectia muncii si evaluarea riscurilor  la locurile de munca. Normele de protectia muncii au ca scop asigurarea celor mai bune conditii de munca, prin protectia muncii se  previn accidentele si imbolnavirile profesionale, fisa de protectia muncii stabileste asigurarea unor conditii speciale pentru persoanele care muncesc in conditii deosebite.

 

Protectia Muncii judetul Bihor este asigurata prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru protectia muncii tuturor angajatorilor.

    

Solicita oferta
0740.195.951
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

Mesaj

Toate drepturile rezervate ® 2017 protectiamuncii-protectiamuncii.ro - by solcreation
Error, query failed